Om Oss

Byggnadsvård

Åretrunt-öppen fysisk butik samt Webshop.I vår byggnadsvårdsbutik har vi ha ett utbud av både byggnadsvård, hantverk.Vi har den medvetna ambitionen att hålla hög kvalité på våra produkter och samarbeta med leverantörer som tänker på samma sätt.Vi har linoljesåpa, linoljefärg, slamfärg, roslagsmahogny, penslar samt diverse verktyg och material för renovering av gamla hus. Gällande hantverk så har vi ett intressant utbud, både gällande smide, trä och textil samt vackra och framförallt välgörande och väldoftande tvålar, Aleppotvål, Gåsägg, Olivtvål mm.

Vår Linoljesåpa


Urmakeri
Vi är ett urmakeri som servar, reparerar och renoverar de flesta typer av klockor. Allt från stora golvur via bordsur och fickur till små armbandsur. Nytt, vintage och antikt. (Watchmakers Of Switzerland Training and Educational Program).WOSTEP-certifikatVi är certifierat servicecenter för Omega, Certina, Tissot, Sjöö Sandström mfl märken. Vi är utbildade vid Urmakarskolan i Borensberg och innehar Gesällbrev för urmakaryrket samt Behöver din klocka ses över. Kanske behöver batteriet bytas, urverket servas, packningar för vattenskydd behöver uppdateras, eller varför inte ett nytt fräscht band till din klocka. Välkommen in så tittar vi på hur vi kan hjälpa till. Vi lämnar alltid kostnadsfritt kostnadsförslag på större servicejobb och lämnar normalt 2 års garanti på utfört arbete.

Klockband


Prislista Urmakeri

Nedan angivna priser är en fingervisning. Vi utarbetar alltid ett kostnadsförslag för större arbeten och beroende på märke, modell, skick mm kan priserna skifta. Priserna nedan är grundpris exklusive delar om inget annat anges.

Armbandsur

Full service manuell 1.900 kr
Full service automat 2.500 kr
Full service kronograf 3.800 kr
Full service vintage (enligt kostnadsförslag)
Quartz 1.600 kr Quartz med komplikationer 2.800 kr
Täthetsservice manuell/automat 800 kr (inkl delar)
Täthetsservice kronograf 1.000 kr (inkl delar)

Polering stål 1.200 kr
Polering guld 1.500 k

Snabbjobb

Batteribyte (enkel) 100 kr
Batteribyte kronograf 150 kr
Batteribyte monocoque 200 kr
Länk och låsjustering från 150 kr
Glasbyte från 400 kr
Ny krona från 300 kr
Montera visare från 300 kr
Bandstift från 50 kr styck
Fästa index på urtavla från 200 kr (+ 50 kr för varje löst index)

Fickur (enligt kostnadsförslag)

Större ur

Loddrift utan slag 4.500 kr
Loddrift med slag 5.500 kr
Fjäderdrift utan slag 4.700 kr (inkl fjäder)
Fjäderdrift med slag 5.500 kr (inkl fjädrar)

Större ur med ytterligare komplikationer (enligt kostnadsförslag)

Välkommen in!